Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Mednarodno grafično oblikovanje, ilustracije in fotografija

Predstavitev informacij o mednarodnem grafičnem designu, arhitekturi in drugih tehnikah vizualne komunikacije.
Na tej strani lahko najdete seznam tekmovanj, ki sodelujočim designerjem omogočijo, da preizkusijo svoje sposobnosti v dizajnu celostnih grafičnih podob, prospektov, dizajniranju plakatov, logotipov in drugih tiskovin. Vsak oblikovalec se na razpisanih mednarodnih tekmovanjih, na katerih so dobrodošli umetniki iz vsega sveta, lahko pomeri v izdelavi ilustracij, fotografij, arhitekturnih zasnov in naveže poznanstva, pridobi na prepoznavnosti ter osvoji lepe denarne in druge nagrade.


<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>Living City Design Competition
The International Living Building inštitut v sodelovanju z National Trust for Historic Preservation vabi najbolj nadarjene in drzne svetovne oblikovalce, načrtovalce, umetnike in animatorje, da izdelajo novo globalno vizijo: dih-jemajoč, prepričljiv model za prihodnost civilizacije.
Grafični dizajn
Podrobnosti...


Canon EOS Photo kreativno fotografsko tekmovanje
EOS Photo je Canonovo letno fotografsko tekmovanje, ki se začne z rjavo škatlo v kateri fotografi najdejo pet ločenih fotografskih napotkov. Izziv predstavlja rešitev vseh petih nalog..
Fotografija
Podrobnosti...


Embracing Our Differences
Embracing Our Differences (Sprejemanje naših razlik) vabi umetnike, fotografe, strokovnjake, amaterje, učitelje in študente, da sodelujejo na likovni razstavi različnosti. Na razstavi bo sodelovalo 45 izbranih oblikovalcev.
Vizualne komunikacije
Podrobnosti...


Wolda svetovno letno oblikovanje logotipov
Wolda je odmevno grafično tekmovanje, ki nagrajuje najboljše logotipe in blagovne znamke po vsem svetu. Leto za letom ustvarja arhiv, ki zasleduje razvoj okusov, slogov in trendov svetovnega oblikovanja. Woldi zagotavlja uspešnost podpora najpomembnejših oblikovalskih združenj in šol.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Mednarodni študentski natečaj tipografije
Poljski New Art Foundation Znaczy Się objavlja v spomin na stoletnico rojstva pisatelja, prevajalca in Nobelovega nagrajenca Czesława Miłosza mednarodni natečaj tipografije.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Tricky Women Animation Contest
Tricky Women je prvi in edini festival animiranega filma, ki je namenjen izključno ženskim animacijam. Gre za mednarodno tekmovanje kratkih animiranih filmov, ki so jih ustvarile ženske.
Animacije
Podrobnosti...


Tekmovanje HUGO Create Visual Mixtape
Na Visual Mixtape izziv se lahko prijavi ustvarjalni oblikovalec in ljubitelj glasbe iz katerega koli dela sveta, da dobi navdih z naključno izbiro glasbe. Pokažite svetu svoje ideje in talent.
Ilustracije
Podrobnosti...


Melbourne oblikovalske nagrade
Melbourne Design Awards (MDA) zbira prijave - v sodelovanju z avstralskim oblikovalskim inštitutom Victorian Branch predstavlja nov program nagrajevanja v več kot petdesetih kategorijah.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Mednarodni natečaj za oblikovanje plakata Voda je življenje
Ljudlje brez vode ne moremo živeti. Kljub temu skoraj 900 milijonov ljudi po svetu nima dostopa do čiste pitne vode. Združeni narodi so uradno uvrstili dostop do pitne vode med človekove pravice, vendar tega pravno ne morejo uveljaviti.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>


www.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Oblikovanje